.

.

perjantai 21. helmikuuta 2014

Tylsä pipo!

Hilkka-pipon ohjeen katsoin kerrankin ohjekirjasta. Ohjekirjaa säilyttelin sohvan käsinojalla, ohjeita katselin silloin tällöin neuvoksi. Yhtenä iltana mies sitten sattuikin kirjan sisältöä kurkistamaan. Kummasti tuli tarvetta uudelle pipolle, kun löysi mieleisen mallin. Kirjassa pipo oli nimetty "Nuohoojan pipoksi", kuitenkin eri pintaneuleella. Mies kuitenkin halusi perinteisellä 2o2n neuleella pipon tehtäväksi. Itse en tykkää peruspiposta paksulla kääntöreunalla, mutta miehen mielestä tämä on jotakin niin parasta. Etenkin autotalliin ja auton korjaus hommiin on kuulemma omiaan. Itselle nyt lähinnä tulee mieleen torinkulmilla norkoilevat poliisien ystävät pienessä tuiskeessaan. :D 
 Malli: Nuohoojan pipo/ peruspipo
Mistä: Neulo pipot, käsineet, sukat! Ann-Mari Nilsson
Lanka: Novita Naava, 86g
Puikot: 4mm pyöröt

Äkkiähän tämän tehdä väkerti, paksu lanka ja paksut puikot. Tällä hetkellä itse haluaisin neuloa enemmän ohuemmista langoista, jokin niissä viehättää. Kuitenkin kaikki työt tällä hetkelläkin taitaa olla paksummista langoista ja paksuilla puikoilla, kun niille on tarvetta ollut jos jostakin suunnasta.

Nämä nyt vielä ei ole valmiit, mutta vanhempieni kameralla räpsiessä kuvia piposta, ajattelin kokeilla myös kuvata tällä hetkellä työn alla olevaa työtä. Olisihan se ihan eri kiva, jos olisi kunnon kamera käytössä aina, eikä silloin tällöin. Hieman olen vinkkaillut miehelle, että toukokuussa olisi äitienpäivä sekä syntymäpäiväni! ;) Josko silloin olisin ollut niin kiltti, että uuden kameran olisin ansainnut? 
Tietenkään nämäkään kuvat eivät ole sitä mitä joissain blogeissa näkee, enhän ole perehtynyt sen suuremmin kameran asetuksiin ja varsinkaan kun se ei ole oma. Vanhemmillanikin on useampi "tötterö" kameran päähän, niin kuvasin nämä kuvat nyt sillä, mikä kamerassa sattui kiinni olemaan. 

Milläs kameralla te kuvailette käsitöitänne, onko käytössä millainen tötterö ja onko lisäsalamakin käytössä? Vinkit asiansuhteen ovat enemmänkin kuin tervetulleita! :) 

2 kommenttia:

  1. Miehen tyyli on joskus käsittämätön, mutta ei tuo pipo niin kamala ole:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan, joskus ymmärtää ja toisinaan ei :D Nyt sitä miestä harmittaa kun unohti pipon autotalliin vanhempieni luokse ja ei voi käytttää kotona pipoa lumitöissä!

      Poista